Project Description

Neteges especials

NETEJA AMB ULTRASONS

Òptim posa al seu servei la més alta tecnologia aplicada al servei de neteja. La neteja d’objectes delicats, o bé amb arestes i racons de difícil accés, no representen cap problema amb el bany ultrasònic.

La neteja de catifes orientals, tapissos, fibres delicades i maltractades pel pas del temps que no poden aguantar l’acció mecànica, poden ser netejats sense problemes amb aquests sistema.
Persianes de làmines, venecianes o de tires – tipus Gradalux, Louverdrape, etc. Es netegen del tot, inclosos el cordons, i s’obté un acabat impecable i uniforme.

Persianes de làmines, Cortines, Catifes, Tapissos, Reixes de punts de llum, etc.

NETEJA DE SOSTRES ACÚSTICS

Els sostres acústics, metàl·lics o plàstics formen part de les estructures d’oficines, comerços i tot tipus d’instal·lacions. El seu deteriorament comporta múltiples conseqüències:

L’envelliment.
La disminució de la lluminositat.
La pèrdua d’absorció sonora.

L’augment del consum elèctric a causa de la falta de lluminositat, el risc d’incendi per l’acumulació de substàncies, i l’augment de bacteris i microorganismes el quals provoquen mals de cap, tos, cansament, etc., són alguns dels problemes del manteniment dels sostres.

Òptim realitza la neteja de qualsevol tipus de sostre, perfils, reixes, inclosos els llums de difícil neteja. Els productes que utilitzem són inodors, biodegradables i no són tòxics. Tornem les condicions originals ignífugues, acústiques i lluminoses als sostres.

NETEJA DE LA INDUSTRIA ALIMENTARIA

En totes i cada una de les estacions de feina en la qual existeix la manipulació de materials orgànics de durada limitada com ara carns, verdures, derivats làctics, mostos, etc., es troben amb el problema de la higiene. La neteja i la desinfecció de maquinària, estris de treball, terres, parets, etc. resulta complicada i poc eficaç.

La tècnica moderna permet la higienització total d’aquests elements inclosos el racons i zones de difícil accés.

Òptim aplica la més moderna tecnologia en la higienització de tot aquest tipus d’elements, l’aplicació de vapor a alta temperatura i el canons d’escuma. El vapor s’aplica entre 130 y 170ºC amb la qual cosa s’aconsegueix no solament la neteja sinó la desinfecció i esterilització, es consumeix poca aigua i evita l’ús de productes corrosius i abrasius

Cuines i hosteleria
Indústria vitivinícola
Indústria làctica
Indústria càrnica, etc.

NETEJA DE CONDUCTES D’AIRE ACONDICIONAT

Fongs, virus, bacteris, espores, etc. Aquests elements formen part d’una sèrie de diminuts enemics que conviuen en els conductes de l’aire condicionat i que es propaguen per via aèria. Aquests problema es anomenat per la OMS com a Síndrome de l’edifici malalt

Els principals contaminants en l’àmbit laboral són els següents:

Fongs 33%
Pols a l’aire 29%
Humitat baixa 26%
Bacteris patógens 10%
Formaldehíds 7%
Escapaments de gasos 5%
Fum de tabac 4%
Compostos orgànics volàtils 4%
Humitat alta 3%
Fibra de vidre 3%
Ozó 2%

El mal manteniment dels seus equips de ventilació repercuteix directament sobre la salut dels seus treballadors. Al·lerguies, mals de cap, mareigs, afeccions respiratòries, grips, i altres malalties de transmissió aèria en són la causa

ALTRES NETEGES ESPECIALS:

Neteges de pantalles de cinema.
Neteja d’aparells d`0fimática.
Neteja d’interior d’embarcacións.
Neteja d’interior de vehicles.

A Òptim li resoldrem qualsevol problema que ens plantegi